top of page

Profile

Join date: Jun 2, 2022

About

Strim har kostnadsfri prøvetid i 7 dager. Det er mer enn nok tid til å se de viktigste fotballkampene.


Ukraina slo Norge i femmålsdrama - DagbladetSe ░▒▓██► KLIKK HER FOR Å SESe ░▒▓██► KLIKK HER FOR Å SEMen, i havet med strømmetjenester, hva skal du egentlig velge og hvorfor? Vi har gjort en Q&A med tjenesten, og dette svarer de:


Strim samler både TV-kanaler og strømmetjenester på ett sted. Dette gjør at du ser de 41 viktigste TV-kanalene og de populære strømmetjenestene TV 2 Play Film og serier, HBO Max, Nordisk Film+, Viaplay film & serier, og Paramount+ i ett abonnement.


Strim er en av de beste tilbyderne på sport. Vi leverer alle V Sport-kanalene med sportslige høydepunkter som blant annet Bundesliga, Formel 1- og Formel 2-sirkuset og vintersport fra FIS; som langrenn, kombinert og hopp. I tillegg er TV 2 Sport 1 og TV 2 Sport 2 inkludert, hvor blant annet TV 2 Sport 1 viser Premier Leagues Tippekampen hver runde.


Med Strim får du også Eurosport 1 og Eurosport Norge, i tillegg til Champions League og La Liga, en rettighet som Strim deler eksklusivt med TV 2 Play.

I Strim-appen kan du bruke to strømmer samtidig. I tillegg har du to strømmer i Viaplay-appene, tre strømmer i HBO Max og en strøm i TV 2 Play-appene. Dette betyr at om du aktiverer disse strømmetjenestene via Strim, vil dere kunne se opp til åtte forskjellige steder samtidig. Det er også mulig å laste ned innhold og se offline.


Har du et TV-abonnement og flere strømmetjenester ved siden av, kan det være vanskelig å vite hva som går hvor. Med Strim søker du etter alt innhold i samme app, da er det mye enklere å finne det du vil se! Dette betyr også at du kun trenger en innlogging, og får kun én faktura på alt av ønsket innhold i samme abonnement.


MULIG REVANSJ OG «SÖTA BROR» VENTER NORGE: – SÅNNE KAMPER DET ER GØY Å SPILLE


Ståle Solbakken sa etter trekningen at det var det sterkeste gruppen de kunne havne i, men Thorstvedt velger å se på det positive med å møte de vriene nasjonene.

– Det er alltid gøy å spille de tøffe kampene mot god motstand. Jeg tror det blir en fin utfordring for oss å prøve oss mot de som er litt høyere rangert mot oss, sier landslagsspilleren.


Norge åpner Nations League borte mot Serbia på torsdag, og allerede da vil Norge virkelig få testet seg på et kokende Stadion Rajko Mitić i Beograd.

– Å kunne spille borte mot Serbia der det garantert blir full trøkk og god stemning på tribunen… Det er sånne kamper det er gøy å spille, sier Thorstvedt.[

[[#DIREKTE-TV!!#]] Norge Serbia Direkte på tv 2. juni 2022

More actions
bottom of page